Bag interiør- og designbloggen &ARTICLE finder du mig, Daniel. Jeg er 22 år og vild med at bladre i boligkataloger og fornye vores hjem med nordisk design. På &ARTICLE vil jeg forsøge at inspirere, give dig gode råd, planteguides samt komme bag om nogen af de brands, der står bag de ikoniske produkter, vi alle har stående (eller drømmer om) i vores hjem.

Ved siden af &ARTICLE sidder jeg som Head of Operations ved Bloggers Delight, hvor jeg agerer blæksprutte og (lidt meget) nørd. Derudover står jeg bag plakatvirksomheden Future Planner.

Jeg er rigtig glad for, at du har lyst til at læse med, og vi håber, du føler dig inspireret :)

Velkommen til!


For generelle henvendelser, kontakt: daniel@andarticle.com
For annoncering, kontakt: andarticle@represented.dk

Bemærk billeder, tekst og andet indhold på &ARTICLE (andarticle.com) må ikke bruges uden vores skriftlige samtykke. Overtrædelse af dette medfører erstatningspligt.