Nem DIY: Knyttet abehånd – &ARTICLE
Keramikvasker med gulddetaljer fra Søstrene Grene

Nem DIY: Knyttet abehånd

noegleringdiy


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Forleden faldt jeg over den nye webshop Makaku i forbindelse med mit arbejde, og forelskede mig ret hurtigt i én af deres mange fine DIY-projekter, nemlig denne knyttede abehånd, som den bliver kaldt. Sidste år købte jeg en lille gummielefant i Illums bolighus til mit nøglebundt, men den har desværre ikke været stor nok til, at den altid var til at gribe nede i tasken, så jeg har haft brug for noget større end den søde, lille elefant – som tilmed så godt ud.

Jeg var derfor ikke i tvivl om, at jeg måtte købe lidt materialer hjem til at kunne lave denne knyttede abehånd selv. De første gange, jeg sad med gummisnøren så det nemmere ud i Makakus DIY-video her end det var i virkeligheden. Det var dog kun et spørgsmål om lige at gøre det et par gange, og så er det ret enkelt. Nu har jeg lavet et par stykker, og er faktisk i gang med en dørstopper også ud fra samme knytte-teknik, som jeg selvfølgelig nok skal vise frem herinde.

Hvis I vil kaste jer ud i projektet, så skal I blot bruge disse ting: gummisnøre, træperler, superlim, nøglering og saks. I kan se en video her af, hvordan du gør og du kan bruge nedenstående kode til at få rabat på din ordre, når du shopper hos Makaku.dk.

Held & lykke :)

maaku

2 kommentarer

 • Nille

  Ej, hvor er den bare cool! Sejt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Tak, Nille! :) Du skulle prøve den – den er så nem at lave!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Keramikvasker med gulddetaljer fra Søstrene Grene