KABE Copenhagen i soveværelset – &ARTICLE
En dejlig flyder - og endda til halv pris!

KABE Copenhagen i soveværelset

kabe1


Annonce


Husker I da vi fortalte om KABE i indlægget her? Eller de gange vi har snakket om, hvor meget farve på væggene kan gøre for helheden i dit hjem?

Det sjove – eller nok nærmere paradoksale – er, at vi elsker farver på væggene, og lige så meget som vi har inspireret jer, fortalt om det og guidet i diverse afskygninger, lige så meget har vi selv glemt at give vores hvide vægge liv. Det skal der dog laves om på! Forleden var vi nemlig forbi KABEs showroom, hvor vi hentede vores bestilling af KABE Deep Blue, som meget snart skal pryde vores lille hjem.

Vi har længe snakket om, at det kunne være rigtig fint med en farvet endevæg i soveværelset, og gerne med vores favoritfarve; helt dyb mørkeblå. Dén farve er perfekt til soveværelset, hvis du spørger os, da den skaber en dæmpet og hyggelig atmosfære. Tilmed er farven perfekt til at mikse med messingdetaljer og rå materialer.

Læs også: Brug farverne rigtigt – sådan gør indretningsarkitekterne

Det er planen, at vi går i gang i næste uge, og vi skal naturligvis nok holde jer opdaterede i hele processen. Det bliver simpelthen så fint! I mellemtiden kan du se de mange fine farver fra KABE Copenhagen her. Hvilken er din favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

En dejlig flyder - og endda til halv pris!