Inspiration til årets julegaveindpakning – &ARTICLE
Så meget gør et tæppe for stuen + julegaveinspiration

Inspiration til årets julegaveindpakning

julegaver_1

Glædelig december allesammen! Her i København skinner solen flot, og det er en lidt ambivalent følelse; altid rart med sol og varme, men december er næsten lighed mellem kulde, sne og mørke i vores øjne.

julegaver_2

Julegaverne er allerede købt, og vi startede derfor det helt store indpakningsræs i sidste weekend. Der er intet overladt til tilfældighederne, når vi skal pakke gaver ind, og det kan måske virke en anelse overfladisk og spøjst, men hvis vi er ret firkantede lige på dét punkt ;) Så kantede og stålfaste, at da Daniel havde besluttet sig for, at julegaverne skulle have sort papir, og vi ikke kunne vente ved at bestille online, brugte 3 timer af sin søndag i hele Købengavn for at få sort papir – men altså; han fik det da!

julegaver_4julegaver_3

Til årets julegaver kører vi sort og bordeaux tema. Papiret er som sagt helt sort og en anelse blankt i det. Båndet og stjernerne er bordeaux – båndet med et diskret mønster i og stjernerne er flettet med skiftevis blankt og glimmer-strimler. Manilla-mærker bruges som til-og-fra-mærker, og da de er sorte har vi købte en sølvtusch.

Super stilrene og alligevel specielle gaver, hvis du spørger os. Hvilket tema kører du i år? :)


Køb vores tema her:
Sort gavepapir (10 m.) // Bordeaux bånd // Stjerner (små og store) // Manillamærker // Sølvtusch

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Så meget gør et tæppe for stuen + julegaveinspiration